Katalog O světelné terapii Spokojení zákazníci Nejčastější otázky BIOPTRON v rukách odborníků

12 programů pro dlouhodobé problémy

09.06.2011

12 programů  je včleněno do 5 částí. Každá tato terapie představuje komplexní program a je velmi důležité, abyste neměnili průběh a postup aplikace. Pořadí je určeno vzájemnými energetickými a dynamickými vztahy v organismu. Máte-li zájem o detailní informace k jednotlivým programům, kontaktujte svého nejbližšího prodejce z divize Zepter Medical.

U dětí bychom neměli překračovat dobu uvedenou v programech, nicméně všechny programy jsou vhodné i pro ně.  Při souběžném ošetření obou stran těla je první impuls přijímán lépe na levé straně. Postupujte přesně podle programu bez ohledu na to, zda jste „pravák“ nebo „levák“. Vždy je velkou výhodou pravidelnost při používání programů, u každého je uvedena ideální doba aplikace. Pokud byste chtěli používat program déle, je to možné. Vy sami ucítíte, jak dlouhá doba vám přináší optimální výsledek.

Vždy provádějte pouze jeden program. Někdy se však stane, že při provádění programu, např. Podpora obranných sil, se dostanete do životní situace s velkou mírou stresu, případně nemůžete spát atp. V těchto výjimečných případech můžete jednorázově, případně po velmi krátkou dobu, aplikovat dva programy současně. Nejprve ten, který provádíte dlouhodobě, po cca 30 minutách provedete druhý pro okamžitou pomoc. Dlouhodobě provádět dva programy najednou se nedoporučuje.

U některých problémů může dojít, podobně jako u jiných druhů léčby, v první fázi ke zhoršení stavu. Čím více je rovnováha organismu narušena, tím větší může být první reakce na barevnou terapii. Jde skutečně pouze o první reakci a pro vás o důkaz, že tělo na terapii reaguje. V aplikaci pokračujte, prvotní zhoršení obvykle odezní do 1–2 dnů. Pokud by zhoršení přetrvávalo, vynechejte 1 den a znovu pokračujte. Organismu tak dáte šanci vyrovnat procesy.

Pokud bude vaše tělo vyrovnané tělesně i duševně, budete odolávat chřipkovým vlnám, nachlazením a stresovým situacím podstatně snadněji. Vyplatí se pečovat o tělesnou schránku. Věku a stárnutí nemůže nikdo utéct, ale tělo se nám odvděčí za starostlivost a péči o jeho harmonii.

12 programů

PROGRAM č.1 – PODPORA IMUNITY
Provádějte minimálně 4× v týdnu (ideálně denně), doporučená doba 3 týdny. Čas: 7 nebo 10 min.


PROGRAM č.2 – VYLUČOVÁNÍ A PROČIŠŤOVÁNÍ
Provádějte minimálně 5× týdně, nejlépe denně, po dobu 3 týdnů. Denně vypijte 2–3 l tekutiny (ne kávu). Čas: do 10 min.

PROGRAM č.3 – TRÁVENÍ
Provádějte 3 týdny, nejméně 5× týdně, vypijte denně 2-3 l tekutin (ne kávu), jezte alespoň 5× denně malé porce, vyřaďte sladkosti a tučná jídla. Čas: do 15 min.


PROGRAM č.4 – VNITŘNÍ  ROVNOVÁHA
Provádějte alespoň 2 týdny, min. 5× v týdnu, ideálně každý den. Čas: do 10 min.

PROGRAM č.5 – UVOLNĚNÍ STRACHU
Provádějte 3 týdny, min. 5× týdně, ideálně denně. Čas: do 13 min.

PROGRAM č.6 – ODBLOKOVÁNÍ STRESU
Program můžete provádět i několikrát denně v období stresu, lze i preventivně, potom ideálně denně, minimálně 5× týdně po dobu 3 týdnů. Čas: do 10 min.

PROGRAM č.7 – DOBRÝ SPÁNEK
Provádějte vždy 1 hodinu před ulehnutím po dobu 3 týdnů, minimálně 5× týdně, nejlépe denně. Čas: do 10 min.

PROGRAM č.8 – ŽIVOTNÍ JISKRA
Tento program lze provést kdykoli, je možné ho provádět i dlouhodobě a současně s ostatními programy. Čas: do 13 min.


PROGRAM č.9 – KOŽNÍ PROBLÉMY
Provádějte 3 týdny, minimálně 5× týdně, ideálně denně, každý den vypijte 2–3 l tekutin (ne kávy), jezte lehká a zdravá jídla, omezte sladkosti a tučná jídla. Čas: 10-15 min.

PROGRAM č.10 – POCIT TĚŽKÝCH NOHOU A CHODIDEL
Provádějte denně, nejméně 5× týdně, po dobu 3 týdnů. Čas: do 10 min.


PROGRAM č.11 – ŠPATNÉ SOUSTŘEDĚNÍ A PAMĚŤ
Provádějte alespoň 5× týdně, nejlépe denně, po dobu 4 týdnů. Čas: do 13 min.

PROGRAM č.12 – NEDOSTATEK  PRŮBOJNOSTI
Provádějte alespoň 4× týdně, nejlépe denně, po dobu 2 týdnů. Čas: do 15 min.

Máte-li zájem o detailní informace k jednotlivým programům, kontaktujte svého nejbližšího prodejce z divize Zepter Medical.

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

Set_kosmetických_doplňků_pro_barevnou_terapii.jpg

Set kosm. přípravků pro barevnou terapii

Kosmetické přípravky, které vaši pokožku připraví a uvolní pro optimální příjem barevného světla a déletrvající účinky.

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»