Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Jizva po svícení Bioptronem mizí skoro před očima

-nezadáno-

Fototerapie Bioptron je účinná při různých zdravotních problémech. O skvělý výsledek při aplikaci na jizvu po císařském řezu se s námi podělila maminka půlročního chlapce Klára Šircová.

Zdraví mé rodiny a mých nejbližších je pro mě to nejdůležitější

Kdy jste poprvé slyšela o společnosti Zepter International?

O společnosti Zepter jsem se poprvé dozvěděla v mém prvním zaměstnání, kdy jsem ji kontaktovala s nabídkou spolupráce. Znala jsme ji, ale také od své kamarádky, jejíž rodiče jsou spokojenými zákazníky společnosti již více než 20 let. Následně jsem se v ní potom zhruba po 5 letech ucházela o zaměstnání já sama.

Co pro Vás osobně znamená zdraví?

Zdraví mé rodiny a mých nejbližších je pro mě to nejdůležitější!

Který výrobek jste si pořídila jako vůbec první a který je váš nejoblíbenější?

Nejdříve jsem začínala s kosmetikou, kterou používám dodnes a jsem s ní maximálně spokojena. Následovalo nádobí a potom přístroj Bioptron. V současné chvíli je nejoblíbenějším určitě Bioptron.

S Bioptronem jsem maximálně spokojena

Jak jste se dozvěděla o světelné terapii Bioptron a jejích účincích?

O světelné terapii jsem slyšela ještě dříve než jsem se s ní setkala ve společnosti Zepter. Potom jsem o ní měla mnoho pozitivních informací z řad zákazníků a také díky doporučení  lékařů, se kterými Zepter spolupracuje. Sama jsem ji začala potřebovat a využívat po úrazu páteře našeho pejska. Neváhala jsem ani chvilku a hned domů pořídila přístroj Bioptron. Musím říct, že našemu pejskovi maximálně pomohl. Veterináři mu nedávali velké šance na to, že bude znovu chodit, ale díky světelné terapii se nám povedlo ho opět postavit na nohy.

Jak vám pomáhá světelná terapie?

Mně osobně přístroj Bioptron nejvíce pomohl se zahojením rány po císařském řezu. Syn byl po celé těhotenství otočený koncem pánevním a proto musel porod proběhnout císařským řezem. Hned po návratu domů z porodnice jsem začala ránu svítit a po měsíci jsem skoro nevěděla, že jsem tento závažný zákrok musela podstoupit. Jizva mizí po svícení skoro před očima. Za chvilku bude témeř neznatelná. S výsledkem jsem maximálně spokojená.

Obr.:

Výsledek po aplikaci fototerapie - červen 2016, září 2016 a stav v listopadu 2016

Bioptron je velký pomocník i pro našeho pejska

S kterými dalšími  zdravotními obtížemi Vám a Vašim nejbližším pomáhá přístroj Bioptron?

V současné chvíli ho využíváme nejvíce na přítelova a pejskova bolavá záda. Já potom ještě při potížích s chronickým zánětem šlachy na ruce. Bohužel vzhledem k péči o půlroční miminko není možné ruku mít v dostatečném klidovém režimu, sádře nebo ortéze, jak vám doporučí většina lékařů. Každý večer proto pomáhá zmírnit problém se šlachou světelná terapie.

Doporučila byste přístroje Bioptron od společnosti Zepter i ostatním a proč?

Rozhodně! Funkční, kvalitní, vyrobený ve Švýcarsku, doporučený lékaři, co více dodat.

Klára Šircová, projektová koordinátorka Zepter na mateřské dovolené


Jak působí světelná terapie BIOPTRON na lidské tělo?

Přístroje světelné terapie BIOPTRON vydávají světlo různých vlnových délek, které odpovídají viditelnému světlu a infračervenému záření, přičemž u obou těchto složek byly zaznamenány vlastnosti stimulující biologické reakce.

Velice důležité je, že BIOPTRON neobsahuje škodlivé ultrafialové (UV) záření. Při umístění přístroje BIOPTRON nad plochu kůže proniká energie, kterou světlo vydává, do spodních tkání. Tento proces vyvolává biologickou reakci zvanou fotobiostimulace, která uvnitř těchto tkání způsobuje různé reakce, které mohou zmírnit bolest a podpořit hojení.

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

MedallDev_6_Flat.jpg

BIOPTRON MedAll se stojanem

BIOPTRON MedAll - jednička v oboru léčebné světelné terapie! Švýcarský přístroj světelné terapie BIOPTRON MedAll je novým modelem nahrazujícím BIOPTRON Compact III, avšak s větším p...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»