Katalog Rady a tipy pro vaši pleť

Co znamená pojem FYTOKOSMETIKA?

09.05.2011

Všechny kosmetické produkty Zepter Cosmetics patří do skupiny, která se nazývá FYTOKOSMETIKA. Takové výrobky jsou založeny na přírodních aktivních látkách, které pocházejí z čerstvých a mimořádně čistých rostlinných výtažků.

S rostoucí vzdělaností spotřebitelů se v každém oboru často využívají přírodní látky, avšak ne vždy správně. V kosmetickém průmyslu se vytvoření přírodního produktu snadněji řekne, než-li udělá. Musíte přísně dodržovat zvláštní postupy při pěstování rostlin, využívat důmyslné technologie k extrahování látek, zaměstnávat odborné výzkumníky, kteří vyvíjejí účinné a propracované receptury, a dále mít pokrokové výrobní systémy.

Takto získané vysoce aktivní přírodní složky v kosmetických produktech jsou pro pokožku dlouhodobě a viditelně účinné, než-li synteticky vytvořené aktivní složky. Čím více jich výrobek obsahuje, tím lépe a šetrněji pokožka tyto látky přijímá a regeneruje ji. Pouze v minimálním procentu se mohou objevovat reakce, podrážděnost, nebo alergie.
Kosmetická řada SWISS NATURE, která obsahuje čerstvý výtažek z alpské protěže je doporučována právě pro velmi citlivou pokožku. Má tedy velmi zklidňující schopnosti, které pokožku dají do normálu.

Rostliny používané ve výrobcích Zepter Cosmetics rostou poblíž Valais, z neznečištěné ekologické oblasti ve výšce 1 100 až 1 600 metrů ve švýcarských Alpách. Nepoužíváme žádná chemická hnojiva, pesticidy ani herbicidy. Tyto farmy jsou proto v souladu s parametry předepsanými Homeopatickou dozorčí radou (HAB). Navíc se rostliny sklízejí brzy ráno a výtažky jsou z nich extrahovány během dvou hodin, proto si zachovávají původní kvalitativní a kvantitativní vlastnosti a zůstávají proto netknuty.

Nejdůležitější bylinné suroviny obsažené v přípravcích jsou ECHINACEA a ALPSKÁ PROTĚŽ.

Švýcarské výzkumné středisko Zepter Cosmetics zajišťuje INOVACI, KVALITU A BEZPEČNOST!

INOVACE: Průlomová technologie ve světě fytokosmetiky.

KVALITA: Oddělení jakosti dohlíží na to, abychom si udrželi certifikaci ISO 9001, která se obnovuje pravidelně každé tři roky.

BEZPEČNOST: Během výrobního procesu se u všech produktů provádějí systematické testy, aby se zajistilo, že všechny produkty budou účinné, bezpečné a hypoalergenní.

Podívejte se, co vše nabízí řada SWISS NATURE, opalovací kosmetika SWISS NATURE SUN CARE, obohacená o výtažky z alpské protěže, anebo SWISSO LOGICAL SKINCARE, která je obohacená o výtažky z echinacey.

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

SNC-295_Sun_1268.jpg

Vysoce ochranný opalovací krém

Na obličej a tělo, s vitaminy A, C, E a se složkami na podporu opálení, SPF 30.
PNK-404_Clay Mask.jpg

Jílová maska

Čištění pleti je zásadním předpokladem každé náležitě prováděné kosmetické péče. Přípravky Swisso Logical na čištění pleti dokonale čistí pleť a pečují o ni, obnovují její přirozeno...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»