Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Diana Zepter navštívila Prahu

20.11.2014

Paní Diana Zepter zavítala na začátku října 2014 do Prahy se svým strýcem Philipem Zepter, prezidentem společnosti Zepter International. Společně pak předali na slavnostním galavečeru symbolický šek na částku 592 900 Kč paní Dagmar Havlové, předsedkyni Nadace VIZE 97. Společnost Zepter International totiž v České republice podpořila projekt Nadace s názvem Včasná diagnóza a prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku, a správná příprava jídla a zdravé stravování hraje zásadní roli v prevenci tohoto závažného onemocnění.

Společnost byla založena Vaším strýcem Philipem Zepter. Vzpomenete si něco z historie a vývoje společnosti?

Pamatuji si na každý okamžik, každý vynález i na každé otevření všech našich 7 výrobních závodů v západní Evropě. Vzpomínám si na otevření každé „Zepter země“, výroční oslavy v největších a nejkrásnějších hlavních městech na světě, včetně Prahy.

Váš strýc je původem ze Srbska, poté se přestěhoval do Rakouska. Kde jste vyrůstala Vy?

Vyrůstala jsem na mnoha nádherných místech. Jsem nesmírně šťastná, že mohu nazývat domovem Srbsko, Ženevu, Londýn, Monte Carlo a v současné chvíli i Curych.

Jaký je to pocit být nástupcem v takové společnosti jakou je Zepter International?

Pýcha, touha uspět a strach. Následuji cestu pozoruhodného muže a leadera, mého strýce, který mi byl vždy vzorem. On má ten nejdůležitější a největší podíl na tom, kdo dnes jsem. Vložil do mne důvěru, naději a lásku, ale také to, že jen tvrdá práce a upřímnost může přinést plody úspěchu. Je pro mne nebojácný a bezkonkurenční... (úsměv)

Co v současné chvíli vyžaduje Vaše vedení společnosti? Musíte například hodně cestovat?

Řízení 40 Zepter zemí a 46 nezávislých obchodních zástupců vyžaduje každodenní neustálou komunikaci a pravidelné návštěvy. Uvádění nových a inovovaných produktů na Zepter trzích pak hraje klíčovou roli na cestě k udržitelné budoucnosti a udržení vedoucí pozice na trhu. Jen v letošním roce jsme například uvedli na trh, po 4 letech tvrdé práce, novou řadu nádobí Zepter Smart Line – lifestylovou řadu nádobí pro novou generaci spotřebitelů, kteří chtějí ve svém životě mít jen to nejlepší. Řada nádobí Smart Line je perfektní synergií mezi novou technologií, krásným designem a každodenní funkčností. Digitální termokontrol, dálkové signalizační zařízení Zepter asistent a indukční vařič spolu dokonale spolupracují s cílem poskytnout ty nejlepší výsledky s minimálním úsilím. Tato nová řada nádob nám dává nezávislost, dává nám nové možnosti.

Zkoumáme hranice, kde se věda setkává s uměním, vysvětlujeme vztah mezi mikroelementy v naší stravě a radostí z vaření a stravování. Na základě vědeckých a technologických výzkumů naše produkty neustále inovujeme a snažíme se zákazníkům poskytovat takové produkty, na které jsme hrdí.

Vy sama už máte svého nástupce?

Rodinné hodnoty jsou pro mne tím nejdůležitějším. Až přijde ten správný čas, tak i nadále určitě zůstaneme rodinným podnikem.

V současné době se také zaměřujete na charitativní činnost. Jaká je vaše motivace v této oblasti?

Zepter nikdy nebyl jen obchodní společností, vždy byl symbolem životního stylu a trvalých hodnot. Úspěch společnosti Zepter má rodina založila na příležitosti dělat to, co máme opravdu rádi, což znamená i zapojení se do oblasti umění, historie a kultury. To je hlavním účelem mnoha nadací, muzeí, galerií a charitativních organizací, které podporujeme.

Co se týká darů a charitativní činnosti společnosti Zepter v České republice, tak od roku 2010 jsme již pomohli částkou 1 171 984 Kč v hotovosti a částkou 2 161 094 Kč ve výrobcích Zepter. Spolupracujeme zde s Fondem ohrožených dětí, Občanským sdružením Život dětem, Občanským sdružením Život 90, Českým červeným křížem a mnoho dalšími organizacemi a nadacemi. V současné chvíli jsme znovu obnovili spolupráci z roku 2001 s Nadací Dagmar a Václava Havlových VIZE 97. Hlavním projektem Nadace VIZE 97 je projekt Včasná diagnóza a prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku. Česká republika patří mezi země s nejvyšším výskytem tohoto onemocnění. Zepter dlouhodobě podporuje zdravý životní styl prostřednictvím zdravého vaření a stravování, což hraje hlavní roli v prevenci tohoto závažného onemocnění. Z tohoto důvodu jsme podpořili uspořádání mezinárodního zdravotnického semináře o kolorektálním karcinomu pro odbornou veřejnost v Praze. Celkově jsme zatím projekt podpořili částkou 592 900 Kč.

Více o charitativních projektech v ČR najdete v rubrice Zepter pomáhá »

Jak vidíte budoucnost společnosti Zepter International?

Věříme, že i do budoucna nám budou naši zákazníci důvěřovat jako doposud. Našim zákazníkům totiž nabízíme produkty vyrobené v našich vlastních výrobních závodech, které jsou jedinečné a unikátní svými benefity, mají tu nejvyšší kvalitu, a jsou chráněné mnoha patenty.

Naše nádobí bylo několikrát oceněno jako jedno z nejlepších na světě. Je to zejména proto, že nabízí bezkonkurenční benefity a je vyrobeno pomocí nejnovějších a nejmodernějších patentovaných technologií za použití nejlepších a nejdražších materiálů. Nádobí je samozřejmě vysoce funkční a může se pochlubit propracovaným italským designem. Díky tomu je tak velkým přínosem pro každého, a svou funkčnost a kvalitu si dokáže zachovat i po několik desítek let. Proto našim zákazníkům také poskytujeme na nádobí doživotní záruku.

Neříkáme, že naše výrobky jsou levné, ale známe výsledky, výhody a zlepšení, které do našeho života přinášejí a nabízíme jen tu nejvyšší kvalitu. Naše zdraví, zdraví našich milovaných, rodiny a přátel, je totiž neocenitelné.

Zepter je multi-brandová společnost. Společně s našimi výrobky, které podporují čtyři základní prvky života (oheň, světlo, vodu a vzduch), působíme také na poli financí, pojištění, ubytování a v jachtingovém průmyslu. Zepter má také v západní Evropě své vlastní produkční sítě a výzkumná a vývojová centra.

Je společnost Zepter známá i jinde ve světě?

Společnost Zepter je velmi dobře známou a uznávanou společnost ve více než 60 zemích po celém světě a má přes 80 milionů spokojených zákazníků. Učíme naše zákazníky to, že jejich denní návyky mohou být nebezpečné pro jejich zdraví (jídlo, pití, uklízení). Bez přímého kontaktu a ukázky benefitů našich výrobků by naše sdělení nemělo žádný efekt.

Chápeme, že ne všichni mají tolik času, a proto se snažíme, aby naše výrobky byly dostupné i jim. V současné chvíli probíhá redesign e-shopu ve všech Zepter zemích (pozn. red. v ČR již dokončen a e-shop spuštěn na https://shop.zepter.cz), aby naše výrobky byly dostupné všem.

Jak již bylo řečeno, stále věříme, že osobní konzultace budou i nadále zvyšovat důvěru zákazníků ve jméno Zepter a vytvářet největší prodeje. Přímý prodej má ve světě úžasnou historii a světlou budoucnost, a to i v České republice. Vláda a další odpovědné organizace jako například sdružení spotřebitelů by se měli na nekalé praktiky v přímém prodeji zcela jistě zaměřit ještě přísněji, aby se jejich počet eliminoval. Zostřený přístupu bude chránit společnosti jako je ta naše, které poskytují produkty jen té nejvyšší kvality.

Zásadní rozdíl mezi společností Zepter a 99 % ostatních společností přímého prodeje je jednoduchý. Jsme seriózní firma působící úspěšně na českém trhu více jak 24 let a 28 let po celém světě. Máme vlastní výrobní závody v západní Evropě, stejně jako exkluzivní vlajkové obchody ve známých světových metropolích, jako jsou Monte Carlo nebo v Paříž. Při výrobě našich produktů používáme nejlepší materiály, patentované technologie a perfektní design, aby byly naše výrobky jedinečné. Máme nejlepší produkty v našem odvětví. Dosáhli jsme pozoruhodného úspěchu ve více než 60 zemích na 5 kontinentech, dosahující více než 80 milionů spokojených zákazníků. Po celém světě působí na 100 000 zaměstnanců a obchodních konzultantů společnosti Zepter, kteří jsou odhodláni k šíření globálního poslání společnosti Zepter pro lepší a delší život.

Děkujeme za rozhovor.

Přečtěte si příběhy zákazníků Zepter v rubrice Dobré zkušenosti »

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

SmartLine_nadoba.jpg

Nádoby na vaření SmartLine

SmartLine: nová generace nádobí Zepter! Akutermické dno nádob rychle akumuluje teplo a přenáší ho do potravin, které se tak vaří při nízkých teplotách. Tělo Zepter nádoby je vždy je...
Zepter_Radio_Inducti_7D77B2.jpg

Rádiový indukční vařič

Rádiový indukční vařič spolu s digitálním termokontrolem může zcela sám upravovat intenzitu ohřevu, což zaručuje plně automatizovaný a plynulý proces přípravy jídla od začátku až do...
Buzzer.jpg

Zepter Asistent - dálkové signalizační zařízení

Zepter asistent vás po spojení (spárování) s digitální rádiovou tepelnou kontrolou Zepter termokontrol informuje o stavu teploty a době přípravy. Proto už při vaření nemusíte vedle ...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»