Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Dny Marianne: nakupte všechny výrobky Zepter se slevou 25 %!

06.09.2012

Oblíbená nákupní akce Dny Marianne letos proběhne ve dnech 7.-9. září. Neváhejte a kupte si zářijová čísla časopisů Marianne a Marianne Bydlení 9/2012, ve kterých opět naleznete slevové knížky s kupony. Slevové kupony Zepter nabízí slevu 25 % na všechny výrobky Home Art, Home Care, Medical a Cosmetics & Luxury!

Jak mohu slevu ve Dnech Marianne uplatnit?

Ve dnech konání akce 7.-9. září přijďte s vystřiženým kuponem z časopisů Marianne do naší reprezentační prodejny Zepter v Praze 1 (Spálená 55, Praha 1 - světle zelená budova). Zde si budete moci naše výrobky prohlédnout a rovnou nakoupit se slevou 25 %!

Kupon z časopisu Marianne Bydlení 9/2012 nabízí slevu 25 % na výrobky Home Art, Home Care a Medical. Ke každému nákupu nad 8000 Kč navíc opět obdržíte dárek - sadu 5 kuchyňských nožů v hodnotě 4690 Kč!

Kupon z časopisu Marianne 9/2012 nabízí slevu 25 % na výrobky Cosmetics & Luxury!

Využijte této jedinečné nabídky a nakupte pro sebe nebo pro své blízké

V prodeji je nová dětská BIO kosmetika Swiss Nature Baby, sérum s bělicím účinkem na pigmentové skvrny nebo systém na ekologické čištění vody Edel Wasser!

Sada nádobí Zepter Masterpiece, mixér MixSy nebo sada pro vakuování potravin VacSy - to vše jsou skvělé dárky pod stromeček!

Nebo pokud trpíte na alergie, bydlíte s kuřákem nebo máte doma nějakého chlupatého mazlíčka - určitě oceníte čističku vzduchu Therapy Air iOn! A samozřejmě biolampa Bioptron - ocení všichni, kteří trpí bolestí zad, kloubů, potřebují zahojit jizvy nebo se zbavit kožních potíží. Zepter zkrátka nabízí výrobky pro každého!

Těšíme se na vaši návštěvu.

Již 20 let pomáháme lidem v ČR žít lépe, déle a zdravěji!

Více o akci na www.marianne.cz/dnymarianne

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»