Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Jak spárovat rádiový digitální termokontrol Zepter s rádiovým indukčním vařičem Zepter?

30.01.2014

Spárování je proces, během něhož dochází k propojení rádiového digitálního termokontrolu Zepter s rádiovým indukčním vařičem Zepter, a který umožňuje interaktivní komunikaci mezi těmito dvěma zařízeními. Spárování zaručuje, že rádiový indukční vařič Zepter dostává správné pokyny k vaření od rádiového digitálního termokontrolu Zepter, a proto může regulovat teplotu a čas vaření podle nastavení zadaného na termokontrolu.

Příklad: Jestliže nastavíte na rádiovém digitálním termokontrolu Zepter teplotu vaření na 90 °C a čas vaření na 20 minut, tak rádiový indukční vařič Zepter, se kterým je termokontrol spárovaný, bude automaticky regulovat příkon/teplo, aby byla dosažena a zachována nastavená teplota. Po uplynutí nastaveného času se indukční vařič nejprve přepne do pohotovostního režimu a následně se vypne.

PRVNÍ SPÁROVÁNÍ

Když poprvé používáte váš rádiový digitální termokontrol Zepter v kombinaci srádiovým indukčním vařičem Zepter, je třeba, abyste provedli níže uvedené kroky. Během prvního spárování dochází k „představení“ obou zařízení navzájem a k tomu, že si indukční vařič „zapamatuje“ termokontrol. První spárování každého rádiového digitálního termokontrolu musí být provedeno do 1 minuty od zapojení rádiového indukčního vařiče do elektrické zásuvky.

1. krok:

Zapojte rádiový indukční vařič Zepter (Z-993R) do zásuvky.

2. krok:

Do 1 minuty zapněte digitální rádiový termokontrol Zepter, tj. stiskněte tlačítko "Z" a držte je stisknuté po dobu 1,5 sekundy. Poté stiskněte tlačítko "Z" a držte je stisknuté, dokud nezačne pomalu blikat žlutá LED kontrolka a rádiový indukční vařič Zepter nevydá akustický signál, kterým potvrdí, že došlo ke spárování.

3. krok:

Jakmile spárování proběhne, rádiový indukční vařič Zepter si digitální rádiový termokontrol Zepter zapamatuje a bude rozpoznávat pouze tento termokontrol, se kterým byl spárován.

Důležité poznámky k prvnímu spárování:

  • Ujistěte se, že rádiový indukční vařič Zepter vydá akustický signál (pípnutí) potvrzující úspěšné spárování.
  • Jestliže LED kontrolka "Z" přestane blikat a rádiový indukční vařič Zepter nevydá akustický signál, znamená to, že nedošlo ke spárování. Pro opětovné zahájení procesu spárování stiskněte znovu tlačítko "Z" a držte je stisknuté.
  • Proces prvního spárování musí být proveden u každého nového rádiového indukčního termokontrolu Zepter, a to do 1 minuty od zapojení rádiového indukčního vařiče Zepter do elektrické zásuvky.
  • Pokud jste neprovedli první spárování do 1 minuty od zapojení rádiového indukčního vařiče, není možné proces prvního spárování znovu provést, dokud neodpojíte indukční vařič z elektrické sítě a znovu ho nepřipojíte.
  • Váš rádiový indukční vařič si může zapamatovat až 15 rádiových digitálních termokontrolů. Ujistěte se, že pro každý z nich byl úspěšně proveden proces prvního spárování, aby byly uloženy v paměti vařiče.

NÁSLEDNÉ SPÁROVÁNÍ

Jakmile byl rádiový digitální termokontrol Zepter jednou spárován s rádiovým indukčním vařičem Zepter, mohou spolu obě zařízení komunikovat navzájem a být kdykoli opět znovu spárována, aniž by bylo třeba odpojit indukční vařič zelektrické sítě. Stačí jen provést těchto několik kroků:

  1. Když je rádiový indukční vařič Zepter zapnutý, zapněte digitální rádiový termokontrol Zepter a poté stiskněte tlačítko "Z" a držte je stisknuté, dokud nezačne pomalu blikat LED kontrolka "Z" a rádiový indukční vařič Zepter nevydá akustický signál.
  2. Obě zařízení jsou nyní spárována a rádiový indukční vařič Zepter bude přijímat instrukce pouze od rádiového digitálního termokontrolu Zepter, s nímž je spárován.
  3. Pokud neuslyšíte akustický signál (pípnutí), jenž potvrzuje, že došlo ke spárování, musíte celý postup znovu opakovat.

UKONČENÍ SPÁROVÁNÍ

Vypněte buď jedno, nebo obě zařízení. Po 30 minutách od skončení přípravy jídla, když mezi zařízeními neproběhla žádná interakce, je spárování ukončeno.

Důležitá poznámka:

  • Jakmile proběhl proces prvního spárování s rádiovým digitálním termokontrolem, nemusíte rádiový indukční vařič odpojovat z elektrické sítě a znovu jej zapojovat po každém následném spárování.

Chytrý systém Zepter

Užijte si plně automatický proces vaření od začátku do konce s chytrým systémem Zepter! Rádiový digitální termokontrol Zepter může být spárován jak s rádiovým indukčním vařičem Zepter, tak s Zepter asistentem, čímž je zajištěna interaktivní komunikace mezi všemi třemi zařízeními. Pro spárování všech tří zařízení postupujte podle výše uvedených návodů v libovolném pořadí.

REVOLUČNÍ, PLNĚ AUTOMATICKÉ, ZÁBAVNÉ

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

SmartLine_nadoba.jpg

Nádoby na vaření SmartLine

SmartLine: nová generace nádobí Zepter! Akutermické dno nádob rychle akumuluje teplo a přenáší ho do potravin, které se tak vaří při nízkých teplotách. Tělo Zepter nádoby je vždy je...
Zepter_Radio_Inducti_7D77B2.jpg

Rádiový indukční vařič

Rádiový indukční vařič spolu s digitálním termokontrolem může zcela sám upravovat intenzitu ohřevu, což zaručuje plně automatizovaný a plynulý proces přípravy jídla od začátku až do...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»