Katalog O nádobí Masterpiece Recepty Nejčastější otázky Zdravé vaření Spokojení zákazníci Rady odborníků

Nový vylepšený povrch pánví Zepter!

26.03.2011

NOVÁ ÉRA NÁDOBÍ ZEPTER: více zdraví a méně tuku s novým vylepšeným povrchem! Společnost Zepter International je opět o krok před konkurencí. Vyvinula totiž technologicky vyspělé řešení, které vám přináší zcela bezpečný nepřilnavý povrch zaručující skvělé výsledky v tepelné přípravě jídla. Doživotní záruka na kovové části je pro Zepter samozřejmostí. S touto unikátní technologií dosáhnete těch nejlepších výsledků, které lze při tepelné přípravě jídla získat.

Jak to funguje?

Technologie unikátního povrchu Zepter je revoluční postup, který zvyšuje koncentraci chromu (Cr) na povrchu dna pánve. Nerezová ocel AISI 304 je vyrobena z oceli s vysokým procentuálním podílem chromu (Cr) a niklu (Ni). Přesné hodnoty jsou 18 % chromu a 10 % niklu. Díky nové technologii je struktura povrchu (asi o tloušťce 0,5 až 1 mikrometr) upravena pomocí elektrolýzy na mikroskopické úrovni – podíl chromu se zvýší téměř na dvojnásobek – to má za následek, že je povrch nádobí Zepter Masterpiece dvakrát tvrdší než běžné povrchy, a tím je zvýšena jeho odolnost proti poškrábání. Nádobí tak bude stále stejně krásné jako v den, kdy jste ho použili poprvé.

Pánev s unikátním povrchem Zepter je vaše nejlepší volba pro ještě chutnější a pohodlnější grilování, smažení a pečení!

Povrch vytvořený pomocí této technologie je na dotek hladký a „mastný“, což mu propůjčuje výjimečné vlastnosti. Účinně chrání před ulpíváním potravin na nádobí, což zlepšuje výsledky při vaření, umožňuje snadné čištění a snižuje riziko poškození.

Smažení je díky novému tvaru a designu účinnější, a proto vám tyto pánve umožňují grilovat a smažit za použití minimálního množství tuků a olejů. Maso můžete na pánvích Zepter připravovat zcela bez tuku, a přesto bude krásně opečené s křupavou kůrkou. Větší objem pánví vám umožňuje připravovat více jídla najednou, a to vždy v nejlepší kvalitě od Zepter.

Pánve:

TP-012-20-S pr. 20 cm, obj. 1,2 l
TP-012-20-SC pr. 20 cm, obj. 1,2 l s pokličkou
TP-020-24-S pr. 24 cm, obj. 2,0 l
TP-020-24-SC pr. 24 cm, obj. 2,0 l s pokličkou
TP-030-28-LS pr. 28 cm, obj. 3,0 l
TP-030-28-LSC pr. 28 cm, obj. 3,0 l s pokličkou

Revoluční vynález

Doposud byly veškeré materiály používané k vytváření nepřilnavých povrchů pánví založeny na chemické složce PTFE – polytetrafluoretylenu (teflon). Tato složka se používala během procesu povrchové úpravy, který zajišťoval, aby se potraviny nepřilepily na povrch pánve. Technologie nepřilnavých povrchů byla oslavována jako revoluce v technologii kuchyňského náčiní a nepřilnavé nádoby a pánve se staly součástí každodenního života. Výsledky dosahované při vaření byly výtečné a zdálo se, že spálené potraviny jsou zcela minulostí.

Výzkumy z nedávné doby stále více dokazují, že tato povrchová úprava představuje pro vaše zdraví riziko, a to nejen během samotného procesu vaření, ale i během konzumace takto připravených jídel. Někteří vědci se domnívají, že PTFE (teflon) způsobuje zdravotní problémy, včetně otrav a rakoviny!

Vařte bez chemikálií – vařte zdravě!
Šetřte své zdraví a vyzkoušejte tuto novou, revoluční technologii – vařte zdravě a chutně v nerezovém nádobí Zepter bez obtíží, které jsou spojeny s ulpíváním potravin na jejich povrchu.

Komentáře
*
*
* povinné položky
dotaz
dobry den,chci se jen zeptat jestli uz se tyhle panve prodavaji,dekuji :)
vložil: maruska, 28.03.2011
Odpoveď na komentář dotaz
Re: dotaz
Dobrý den Maruško, ano, pánve s tímto vylepšeným povrchem jsou již v prodeji. Kontaktujte svého obchodního zástupce Zepter nebo zákaznickou linku 311 331 888.
vložil: David Potužník, 28.03.2011
Bez předmětu
Chtela bych se zeptat, kamaradka ma zepter nadobi s teplomerem v poklici a pta se zda se poklice muze myt v myčce dekuji
vložil: Lucie, 29.02.2012
Odpoveď na komentář Bez předmětu
Re:
Dobrý den, Lucie. Poklici s termokontrolem můžete umývat v myčce na nádobí, ale doporučujeme předtím termokontrol z poklice jednoduše odšroubovat a po umytí zase "našroubovat" zpět :) Pěkný den.
vložil: David Potužník, 29.02.2012
Dotaz
Prosím chtěla bych vědět zda je tato pánev vhodná na indukci...děkuji
vložil: Jana Schafferová, 09.12.2013
Odpoveď na komentář Dotaz
Re: Dotaz
Dobrý den, paní Schafferová. Pánve s nepřilnavou URA technologií jsou samozřejmě vhodné i na indukci. Pokud máte zájem o více informací, kontaktujte svého reprezentanta Zepter, pište na homeart@zepter.cz nebo volejte koordinátorku Zepter Home Art Šárku Žambůrkovou na tel.: 221 990 826. Pěkný den.
vložil: David Potužník, 10.12.2013

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»