Katalog O nádobí Masterpiece Recepty Nejčastější otázky Zdravé vaření Spokojení zákazníci Rady odborníků

O své první Zepter nádobí jsem se rozdělila s kamarádkami

19.02.2013

Paní Eliška Břečková je dlouholetou zákaznicí společnosti Zepter International. Jak sama říká: "Prezentace společnosti Zepter jsou výborné. Můžete si na ně jít nejen koupit nádobí, ale i také jenom poslechnout zajímavé rady a tipy pro zdravé vaření. Zepter nádobí je skvělou volbou pro každého, kdo chce jíst zdravě nebo potřebuje zhubnout."

Jak dlouho znáte společnost Zepter International?
Znám ji už hodně dlouho. Poprvé jsem o společnosti Zepter slyšela, pokud si dobře vzpomínám, někdy v roce 1995. Řekla mi o ní kamarádka, která tehdy prodávala nádobí Zepter.

Kdy jste poprvé uzavřela kupní smlouvu a na jaký výrobek?
Svoji první kupní smlouvu na nádobí jsem uzavřela asi o rok později, tedy v roce 1996. Tenkrát jsem se zúčastnila poprvé domácí prezentace společně se třemi kamarádkami a hned jsme si dohromady pořídily jednu sadu nádobí. Každá z nás věděla, co chce, takže jsme si ji mezi sebe rozdělily zcela bez problémů a zbytečných tahanic (smích…). Já sama pro sebe jsem si vybrala jeden větší a jeden menší hrnec.

Když jsem si nové nádobí přinesla domů, uvařila jsem si v něm jako první jídlo brambory v páře, které jsem samozřejmě neosolila. K mému velkému překvapení jsem zjistila, že mi na prezentaci vůbec nelhali a že to, co prezentují je pravda a skutečně to i funguje – brambory chutnaly skvěle. Sama jsem chvíli nemohla uvěřit, že nejsou osolené. Bohužel manžel Jiří vaří „klasicky“. Má i své nádobí, a dokud se guláš nevaří minimálně čtyři hodiny, tak to podle něj není jídlo (smích…), takže Zepter nádobí jsem si v podstatě koupila pro sebe. Dokud byly děti ještě malé a bydlely s námi, vařila jsem v něm i pro ně. Teď, když už s námi nebydlí a mají svoje vlastní rodiny, je pro ně nádobí Zepter ideálním dárkem. V podstatě téměř všechno svoje nádobí jsem jim darovala.

Na nádobí Zepter oceňuju především to, jak rychle se v něm jídlo uvaří, například brambory vařím pět minut, pak plynový sporák vypnu a nechám je dojít (tento způsob vaření umožňuje patentované akutermické dno Zepter, které vydává naakumulované teplo ještě dlouho poté, co je zdroj ohřevu vypnutý – pozn. red.). Navíc šetřím peníze za plyn.

Mým nejoblíbenějším jídlem, které si připravuju v Zepter nádobí, je kuře. To bych mohla jíst pořád. Koupím si čtvrtku kuřete, tu doslova zasypu zeleninou a za chvíli mám hotové zdravé a chutné jídlo. Ráda ale vařím jakékoli maso a zeleninu na všechny způsoby.

Který je váš nejoblíbenější Zepter výrobek?
Od roku 1996, kdy jsem uzavřela první kupní smlouvu, jsem si koupila ještě kompletní sadu nádobí, grilovací pánev a jako zatím svůj poslední Zepter výrobek jsem si pořídila mixér mixSy, který se ihned stal mým nejoblíbenějším výrobkem. Ocenila bych ale, kdyby nádoba na šlehání byla trochu větší, zvlášť když s mixSy připravuju mleté maso. Dál mixér používám například na mletí oříšků, šlehání mléka – do kterého přidám dvě lžičky jogurtu a díky tomu je mléko opravdu husté –, melu v něm koření na žaludek od své léčitelky nebo připravuju strouhanku z měkké housky (díky tomu strouhanka nesaje tolik tuk a řízky jsou zdravější – pozn. red.). Z mixSy se tak stal můj nepostradatelný pomocník nejen při každodenním vaření.

Mohla byste nám a všem ostatním, kteří zatím nemají žádné zkušenosti s přímým prodejem, říci něco o Zepter prezentacích?
Na svoji vůbec první domácí prezentaci výrobků společnosti Zepter v roce 1996 jsem šla z pouhé zvědavosti. Ráda na ni vzpomínám, zejména na příjemnou atmosféru a na nové informace o zdravém způsobu vaření. Moc mě tehdy překvapilo, jak rychle se jídlo v nádobí Zepter uvaří, a tím se ušetří spousta energie a peněz. Kromě brambor jsem pak ochutnala i vepřové maso připravené na Zepter způsob, tj. bez tuku a soli. Jak brambory, tak vepřové maso byly udělané za chvilinku a měly výtečnou chuť.

Mně osobně se asi nejvíce líbila prezentace v centrále společnosti Zepter ve Spálené ulici v Praze (oproti 90. letům převažují v současnosti nad domácími prezentacemi prezentace na pobočkách a v regionálních obchodních kancelářích, na které jsou zákazníci telefonicky zváni – pozn. red.). Myslím, že to bylo někdy v květnu 2011. Prezentováno bylo nádobí a mixér mixSy. Během ní jsme se dozvěděli mnoho zajímavých a odborných informací, ale zároveň tam vládla domácí pohodová atmosféra, takže každý účastník mohl bez obav kdykoli přerušit probíhající prezentaci a na cokoli se zeptat. S mojí kamarádkou jsme byly se způsobem prezentace tak spokojené, že jsme ihned po jejím skončení nejen sepsaly pochvalný dopis naší reprezentantce paní Ing. Olze Marečkové, ale zároveň si i mixér mixSy koupily.

Doporučila byste i ostatním, aby se zúčastnili prezentace firmy Zepter?
Ano, určitě. Prezentace společnosti Zepter jsou výborné. Můžete si na ně jít nejen koupit nádobí, ale i také jenom poslechnout zajímavé rady a tipy pro zdravé vaření. Já sama jsem zvala svoji kamarádku na prezentaci Zepter tak, že jsem ji řekla: „Pojď, ochutnáš ty jídla a uvidíš, že je to dobrý,“ protože ona do všeho dává kilo sádla. Pak jídlo připravené na Zepter způsob ochutnala a chutnalo jí. Zepter nádobí je skvělou volbou pro každého, kdo chce jíst zdravě nebo potřebuje zhubnout.

Děkovný dopis od zákaznice Elišky Břečkové:

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

Mixsy_VG-022-K_01.jpg

Mixér MixSy

Multifunkční kuchyňský tyčový mixér, který vás nenechá nikdy na holičkách a vždy je připravený k vašim službám. Šetří čas, námahu i peníze. Můžete jej používat přímo v nádobách na v...
Z-510.jpg

Sada nádobí STANDARD

Exkluzivní souprava nádobí Zepter je vyrobená z oceli AISI 316L (Cr-Ni-Mo). V nádobí Zepter nevaříme jídlo ve vodě, ale v páře, takže si potraviny uchovají vitaminy, minerály a témě...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»