Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Světelná terapie Bioptron je malý zázrak

01.10.2013

Světelná terapie Bioptron je podle paní Stanislavy Bártové malý zázrak, který účinně pomáhá při mnoha zdravotních problémech, jako jsou chronické bolesti, opary, rýma, afty… Díky pozitivním účinkům polarizovaného světla Bioptron nemusel syn paní Bártové podstoupit nepříjemnou operaci zduřelé nosní a krční mandle.

Kdy jste poprvé slyšela o společnosti Zepter International a jejich výrobcích?

Úplně poprvé jsem o Zepteru slyšela v souvislosti s nádobím asi v roce 1995. To jsem ale ještě byla hodně malá. Asi proto jsem měla velmi dlouho tuto společnost spojenou výhradně s nádobím. Až po mnoha letech jsem díky svojí kamarádce objevila, že Zepter není jen nádobí, ale také světelná terapie Bioptron a přírodní švýcarská kosmetika. Mimochodem, kosmetika od Zepteru je jediná kosmetika, po níž jsem neměla vůbec žádnou alergickou reakci, a účinky přípravku Swisso Logical proti celulitidě lze popsat jen v superlativech.

Jak byste popsala své zkušenosti s přímým prodejem?

Nemůžu se vyjadřovat k přímému prodeji obecně, ale kdybych měla popsat pouze svoje vlastní zkušenosti s prezentacemi společnosti Zepter International, nemůžu říct ani jedno slovo proti. V životě jsem zde nenarazila na nikoho, kdo by byl neseriózní, vulgární nebo by používal neetické prodejní techniky. Překvapilo mě také, s jakou profesionalitou přistupují prodejci této společnosti ke svým prezentacím a kolik toho o zdraví a produktech, které prodávají, vědí.

Malou lampu Bioptron Compact III jsem věnovala rodičům a velkou si nechala

Jak jste se dozvěděla o světelné terapii Bioptron a jejich účincích?

Byť jsem vystudovaný radiolog, krizový radiobiolog a toxikolog se zkouškou z laserové terapie, nikdy jsem se během přednášek nedozvěděla vůbec nic o tom, že nějaká bioptronová lampa existuje. O účincích světla a jeho využití v medicíně jsem samozřejmě věděla, ale že existuje nějaký volněprodejný přístroj, který je vhodný i pro domácí použití, nota bene má patent, jsem dlouho ani netušila. O účincích polarizovaného světla a lampě Bioptron jsem se dozvěděla až shodou okolností při rozhovoru se svou kamarádkou, jak jsem už řekla. Po narození syna jsem si na začátku roku 2009 půjčila od své bývalé tchýně na vyzkoušení lampu Bioptron Compact III. No, abych byla úplně přesná, tenkrát jsem ji o lampu doslova obrala se slovy: „Hele, to si musím vyzkoušet.“ (smích) Po několika aplikacích jsem s úžasem zjistila, že se s tímto švýcarským zázrakem dá úžasně léčit chronická rýma, na kterou syn trpěl. Vždy, když spal, jsem mu svítila 2–3 minuty na kořen nosu a výsledky se rychle dostavily. Dodneška, když spí a ucítí, že se na něj svítí, tak se automaticky natočí tak, aby na něj polarizované světlo z Bioptronu dopadalo s plnou intenzitou.

Po dobrých zkušenostech s malou bioptronovou lampou jsem si v roce 2011 pořídila Bioptron Pro 1. Bylo to více méně shodou okolností. Jela jsem na předváděcí akci, která se konala v Benešově, pozdravit kamarádku Jaroslavu Královou. Ta mi na místě ale řekla, že mají akční nabídku, v jejímž rámci dávají zdarma k lampě Pro 1 i menší typ Compact III. Vůbec o ničem jsem nepřemýšlela a během dvou minut jsem podepsala smlouvu. Malou lampu jsem pak věnovala rodičům a velkou si nechala. K mému rychlému rozhodnutí přispěla i pozitivní zkušenost z roku 2010, kdy jsem se do lampy Pro 1 doslova zamilovala. Tehdy jsem trpěla docela rozsáhlým zánětem zubů. Už čtyři dny jsem brala šest až osm prášků proti bolesti, ale moje zubařka na mě měla čas až za další tři dny. Volala jsem proto Jarce a ta mi řekla: „Stav se u mě v práci, zkusíš to nasvítit a uvidíš.“ Ten den jsem brala prášky proti bolesti už ráno, a proto už přestávaly účinkovat a začala se ozývat intenzivní nepříjemná bolest. Když jsem přijela, pustila mě na tři minuty – déle to bohužel nešlo – pod bioptronovou lampu Pro 1. Po nasvícení se úleva od bolesti dostavila téměř okamžitě. Tato zkušenost mě osobně natrvalo přesvědčila o účincích světelné terapie.

S kterými dalšími zdravotními obtížemi Vám a Vašim nejbližším pomáhá lampa Bioptron?

U syna mám bioptronovou lampu vyzkoušenou na: chronické rýmy, kašel, mandle, opary (jak malé, tak rozsáhlé), afty, úlevu od bolesti při zánětu dásní, uši (oteklé uši po návštěvě bazénu), odřeniny, různé hnisavé záležitosti, kopřivky (např. intenzivní alergická reakce, po které se přes celá záda udělala ošklivá krupicovitá červená vyrážka).

Nakonec jsme na žádnou operaci nešli, protože se synovy mandle úplně uzdravily

Opravdu velkým zdravotním problémem, se kterým se syn potýkal, byly ale zduřelé nosní a krční mandle. Na jaře 2011 nám lékaři řekli, že obě mandle budou muset jít do půl roku pryč. V den zákroku ale syn dostal opar, takže operace musela být o tři měsíce odložena. Proto nám doktor předepsal lék na podporu imunitního systému. My jsme k tomu navíc celých dvanáct týdnů svítili mandle každý den bioptronovou lampou. Když jsme pak po ukončení léčebné kúry šli na kontrolu, musel si ošetřující lékař zavolat ke konzultaci ještě další lékařku, protože nemohl uvěřit, že se jedná o stejné dítě a tytéž mandle. Nakonec jsme na žádnou operaci nešli, protože se synovy mandle úplně uzdravily. To, že k takto dramatickému zlepšení zdravotního stavu došlo nejen díky účinkům předepsaného léku, ale zejména vlivem světelné terapie Bioptron, mám spolehlivě ověřeno. Už dříve totiž syn užíval předepsaný lék na posílení imunity, ale bez kombinace s Bioptronem, a k žádnému výraznějšímu zlepšení stavu mandlí tehdy nedošlo.

Bioptronová lampa je naprosto geniální věc také na opary. Při její aplikaci v podstatě hned vidíte, jak opar mizí. Malé opary v počátečním stádiu svítím maximálně pět minut, ty velké mokvající pak deset minut.

Já sama si pravidelně svítím s lampou Bioptron Pro 1 například bolestivou krční páteř (mám dislokovaný první krční obratel), při bolestech břicha a žaludku, na bolavá kolena, žíly, šlachy, průdušky (když si svítím na hrudník, dostaví se opravdu znatelná úleva), krk (trpím na záněty nosohltanu), při nachlazení a staré zlomeniny (mám za sebou celkem patnáct fraktur na obou rukách, takže když je změna počasí a tlaku, staré zlomeniny mě bolí). Z vlastní zkušenosti můžu také potvrdit, že světelná terapie je skvělá také na psychickou relaxaci, uvolnění, odbourání stresu a pomáhá při návalech strachu nebo úzkosti.

Doporučila byste bioptronovou lampu i ostatním?

Ano, rozhodně bych ji všem doporučila. Především rodičům s malými dětmi a každému, kdo trpí chronickými bolestmi.

Rozhovor společnosti Zepter International poskytla Stanislava Bártová, spokojená zákaznice

Více o BIOPTRON Pro 1 »

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

BProOne.jpg

BIOPTRON Pro 1 se stolním stojanem

Bioptronová lampa BIOPTRON Pro 1, střední model bioptronové lampy, je určen jak pro použití v domácnostech, tak ve sportovních klubech nebo fitness centrech. Dále se tato biolampa h...
pnk-435.jpg

Intenzivní terapie proti celulitidě

Zeštíhlující receptura zaměřená na obranu proti celulitidě, směs nejúčinnějších aktivních přísad nového druhu, které ozdraví vaše tělo a dodají mu krásný vzhled. Okamžitý a dlouhotr...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»