Vaření se Syncro-Clikem je rychlé a zcela bez tuku
„Vaření se Syncro-Clikem přináší úsporu nejen času a energie, ale je navíc zdravější a absolutně bez tuku. V kombinaci s indukční plotýnkou představuje vaření se Syncro-Clikem jednoznačně nejrychlejší způsob přípravy jídla,“ shrnuje Jan Vojáček společně se svým vnukem Radkem výhody vaření s tlakovou poklicí Syncro-Clik.
Jaké výhody Vám přináší vaření s tlakovou poklicí Syncro-Clik?
Rychlost. Především při přípravě hovězího masa, které je uvařené za 25 minut. A pak samozřejmě znatelnou úsporu energie a tím i peněz. Plotýnku máme zapnutou jen do té chvíle, dokud se ukazatel termokontrolu nedostane do zeleného pole, pak sporák vypneme a jídlo necháme dojít.
Jaké jídlo si s ní nejčastěji připravujete?
Používáme ji především na vaření všech druhů polévek, hlavně zeleninových, které vyžaduje vnukova dieta. Třeba luštěninové polévky jsou se Syncro-Clikem za chvíli uvařené. Pak samozřejmě na dobrý čistý vývar nebo na maso.
Recepty s tlakovou poklicí Syncro-Clik »
Doporučil byste tento Zepter výrobek?
Ano, určitě. Vaření se Syncro-Clikem přináší úsporu nejen času a energie, ale je navíc zdravější a absolutně bez tuku. V kombinaci s indukční plotýnkou představuje vaření se Syncro-Clikem jednoznačně nejrychlejší způsob přípravy jídla.
Rozhovor společnosti Zepter International poskytl Jan Vojáček za podpory manželky Ludmily a vnuka Radka
Nejsou žádné komentáře