Katalog Využití v praxi Máte doma alergika? Spokojení zákazníci Rady odborníků

Vytvořte si doma oázu čerstvého vzduchu…

07.02.2011

Vytvořte si doma oázu čerstvého vzduchu… …a dýchejte z plných plic jako u Niagarských vodopádů!
Je to neuvěřitelné, ale až 90 procent našeho života trávíme uvnitř budov, kde je ve vzduchu mnohem vyšší koncentrace nečistot než ve venkovním prostředí. Může za to domácí prach, alergeny, roztoči, chemikálie, tabákový kouř a nejrůznější pachy. Vzduch u vás doma tak může být 4krát až 10krát znečištěnější než venku!

Nyní máte jedinečnou příležitost udělat něco pro své zdraví a proměnit svůj domov doslova v oázu čerstvého vzduchu jako u horského jezera. Společnost Zepter vyvinula zcela novou čističku vzduchu Therapy Air Ion, která vzduch během krátké doby nejen účinně vyčistí, ale navíc ho obohatí o velmi prospěšné záporné ionty.

Čistička Therapy Air Ion využívá nejmodernějších technologií, které jí umožňují během hodiny vyčistit vzduch v prostoru o objemu až 395 m3, což odpovídá například velikosti malé tělocvičny. Unikátní pětiúrovňový filtrační systém působí jako neprůchodná bariéra, která ze vzduchu odstraní vše, co tam nepatří.

Antistatický filtr zachytí větší částice prachu, plísní, vlasů, lupů, zvířecích chlupů 
a dalších větších nečistot.

Za ním následuje antibakteriální filtr, který ze vzduchu odstraňuje zbývající částice prachu, pyly a bakterie větší než 1 mikron (přibližně 1/16 průměru lidského vlasu).

HEPA filtr, který vypadá jako velmi hustá harmonika ze speciálního papíru, zachytí i ty nejjemnější částečky prachu a tabákový kouř. Navíc obsahuje organickou antibakteriální složku thiabendazol, která ze vzduchu odstraňuje bacily, plísňové výtrusy a bakterie. Brání tak šíření infekcí.

Následuje antialergenní filtr z netkané textilie obsahující stříbro, apatit a antibakteriální prostředek. Působí proti mikrobům a bakteriím (včetně bakterie Legionella ohrožující zejména malé děti) a zároveň obsahuje výtažek z listů ginko biloba, který pomáhá odstraňovat alergenní látky a viry. Velmi účinně působí na astma, onemocnění plic a poruchy krevního oběhu.

Posledním v řadě je filtr z aktivního uhlíku pohlcující nepříjemné zápachy jídla, tabákového kouře či jakékoli jiné pachy.

Domácí továrna na „vzdušné vitamíny“

Jak už bylo zmíněno, Therapy Air Ion vzduch nejen čistí, ale má i další důležitou funkci. Po průchodu sérií filtrů putuje vyčištěný vzduch do iontového generátoru, kde je obohacen o množství záporných iontů. Těm se díky jejich příznivým účinkům na lidský organismus říká „vzdušné vitamíny“.

V přírodě se záporné ionty vyskytují v nejvyšší koncentraci na horách, u řek a vodopádů. Naopak v městských ulicích a uvnitř budov bývá jejich koncentrace zcela minimální. Therapy Air Ion však během hodiny dokáže vytvořit dvojnásobné množství záporných iontů,  než jaké lze naměřit u Niagarských vodopádů. Díky tomu se doma budete cítit skvěle a ihned pocítíte příliv nové energie.

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

mic-100-hc.jpg

Microfiber - souprava na úklid

Cleansy Microfiber je vyroben z mnohem tenčích vláken než jsou běžně používaná – je téměř stokrát tenčí než průměr lidského vlasu. Speciální výrobní postupy dávají Cleansy microfibe...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»