Produkty a články

Tuttoluxo 6S

10.06.2011
Diskuze k produktu TUTTOLUXO 6SB

Komentáře
*
*
* povinné položky
Zatím spokojenost
Koupili jsme letos na jaře a mytí oken i podlahy byla úplná paráda!! takže zatim spokojenost ale musím ještě pořádně prostuduvat ten manuál
vložil: Jan Král, 10.06.2011
Bez předmětu
Dobrý den Přístroj zhruba dvou letech provozu hlásí předčasně že došla voda na páru,přitom je vody v zásobníku dost. Jaké mohou být příčiny problému?
vložil: Jan, 02.09.2012
Odpoveď na komentář Bez předmětu
Re:
Dobrý den, po konzultaci se servisním technikem Vám sdělujeme následující stanovisko: 1/ pravděpodobně se jedná o vymačkané těsnění nádrže, nové těsnění lze objednat v náhradních dílech na e-shopu na www.zepter.cz nebo na tel. 311 331 822. 2/ zkuste zatlačit na víko nádrže. Pokud tyto varianty nepomohou, jediná další možnost je zaslat přístroj na posouzení popř. opravu do našeho servisního střediska. Pěkný den.
vložil: David Potužník, 03.09.2012
Odpoveď na komentář Bez předmětu
RE: Bez předmětu
treba pravidelne cistit filter a bude v poriadku ja ju mam tiez dlho som som spokojna moc nadherny pomocnik
vložil: Adriana, 08.10.2012
Skvělá volba
Tuhle hračku jsem si pořídila po dlouhém rozhodování a srovnávání. Zatím nadšení. Najednou máme krásně vytřeno a nikde žádný prach. Ta možnost vysávat a vytirat v jednom je úžasná. Moc mi vyhovuje i žehlení a čistění zrdcadel. Další, komu se tenhle pomocník líbí, jsou naše kytky. Vždycky je lehce vemu mlhou a ony se zelenají a přímo rozvítí. Mám radost, že jsem do tohoto nákupu " šla". Jediné, co mě zatím neoslovilo je Vaporizer. Když naplníme lahvičku a zapojime dle instrukcí, přístroj sice vypouští páru, ale vůni z lahvičky téměř necítíte. Ovšem to je jen maličkost. Jinak všem doporucuji. K. Zouharová
vložil: Kateřina Zouharová, 26.11.2013
Odpoveď na komentář Skvělá volba
Re: Skvělá volba
Dobrý den, paní Zouharová. Velice děkujeme a jsme rádi, že jste s výrobkem spokojená. Ohledně vaporizéru jsme požádali kolegy ze servisu o radu a zde je jejich odpověď: "Doporučujeme zákaznici přidat do lahvičky více vůně nebo se obrátit na reprezentanta, který zákaznici výrobek prodal, aby jí předvedl funkci vaporizéru." Tak to zkuste a uvidíte :) Pěkný den.
vložil: David Potužník, 26.11.2013