Produkty a články

Set kosm. přípravků pro barevnou terapii

30.01.2012

Komentáře
*
*
* povinné položky
Dá se to vůbec někde koupit?
Zajímalo by mě, zda k tomu prodáváte i tu kosmetiku? Měla bych zájem o Light Fluid, ale bohužel... Asi se to neprodává... Tohle kdybych věděla dříve, tak si to ani nekoupím. Podpora zákazníkům asi není žádná.... :-(
vložil: Dana, 30.01.2012
Odpoveď na komentář Dá se to vůbec někde koupit?
Re: Dá se to vůbec někde koupit?
Dobrý den, Dano. Vašemu dotazu "Zda k tomu prodáváte i kosmetiku?" příliš nerozumíme. Máte na mysli k lampám Bioptron? Light Fluid si samozřejmě můžete zakoupit, vůbec nevíme, kde jste přišla na to, že se to asi neprodává. Buďto kontaktujte svého reprezentanta, anebo si na těchto stránkách klikněte na tlačítko "Kontakt" a dle svého bydliště si dohledejte nejbližšího reprezentanta Zepter Medical. Pokud nechcete volat, napište kolegům na e-mail: nahradnidily@zepter.cz. Pěkný den.
vložil: David Potužník, 31.01.2012
CRYSTAL CREAM
Dobrý den, dá se Crystal cream používat jako denní krem na pleť obličeje.
vložil: P.F., 20.02.2012
Odpoveď na komentář CRYSTAL CREAM
Re: CRYSTAL CREAM
Dobrý den. Crystal Cream je krém obsahující rostlinné aktivní složky z meduňky, květu lípy, aloe vera, šípku, mučenky, kamélie, třezalky a dále fytoceramidy, liposomy a vitamín E. Určitě je možno použít krém přímo na pleť a je to přímo doporučeno, protože krém má silně vyživující a regenerační schopnosti. Doporučeno pro ženy spíše jako noční krém (protože výrobek neobsahuje UV-filtry, které jsou potřeba pro ochranu pleti přes den) a pro muže je možno využít jako zklidňující balzám po holení.
vložil: David Potužník, 21.02.2012
Odpoveď na komentář CRYSTAL CREAM
Re: CRYSTAL CREAM
Dobrý den, zde je ještě zpráva od naší spolupracující lékařky: Crystal cream je speciální bylinná esence, která by měla být používána zejména v případech uvedených v Příručce pro barevnou terapii (u 12 programů pro dlouhodobé problémy). Je to velmi silný koncentrát přírodních produktů, který je (stejně, jako 2 další  bylinné esence – Light fluid a Balancing gel) také obohacen o bioinformace (stejně jako barevné filtry).  Crystal cream je určen pro přípravu pokožky pro optimální příjem barevného světla a jeho déle trvající účinky. Kromě použití u programů pro dlouhodobé problémy (barevná terapie) je možné ho použít např. na pokožku s velkými póry, k ošetření po čištění pleti, po holení.
vložil: David Potužník, 23.02.2012