Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Nádobí Zepter přináší úspory a pohodu

03.07.2013

Kvalitu jakéhokoli výrobku prověří nejlépe čas. Zeptali jsme se proto paní MUDr. Marty Zounarové, která už od roku 1993 vaří v nádobí Zepter, jak je s ním spokojená. Podle paní doktorky v něm lze vařit nejen zdravě a chutně, ale také čistě. Nikdy jí totiž nic nevykypělo ani se nepřipálilo. Navíc v nádobí Zepter se nejen dobře vaří, ale také vám šetří peníze. A přestože je v neustálé permanenci, vypadá i po dvaceti letech jako nové!

Nákup Zepter nádobí je investicí na celý život

Jak dlouho znáte společnost Zepter International?

Společnost Zepter International znám od roku 1993, tehdy před dvaceti lety jsem se v létě u své kamarádky Oliny v Roudném v Orlických horách, kde jsme měli chalupu, poprvé zúčastnila prezentace nádobí Zepter. Na předváděcí akci mě v podstatě přivedl můj manžel, který mi řekl, že večer budou u Oliny předvádět nějaké hrnce a že potřebujou do počtu ještě další manželský pár. Nakonec nás přišlo asi dvanáct.

Nádobí prezentoval mladý manželský pár a mně se hned na první pohled hrozně líbilo. Vzhledem ke svému povolání (lékařka se specializací na gynekologii a dětskou gynekologii – pozn. red.) jsem vždy měla ráda čisté chromované věci. No a po představení společnosti a jejich výrobků došlo na praktickou ukázku vaření. Jako první přišla na řadu zelenina: brambory, česnek, cibule, mrkev… Všechno se to dalo do hrnce a už si nepamatuju, jestli prezentující nepřidal vůbec žádnou vodu nebo jí tam dal jen trochu. Když jsem to tenkrát viděla, říkala jsem si: Z toho bude nějaká kaše. A ještě tam nedal ani žádnou sůl. Co to bude mít za chuť? A pak, když se zelenina uvařila, byla jsem opravdu překvapená, že zelenina měla nejen tvar, ale i výtečnou chuť. A od té chvíle jsem začala dávat pozor na to, co prezentující říkají. Ještě nám ukázali přípravu masa bez tuku, ale mě nejvíc zaujala zelenina.

Když jsem se pak dozvěděla, že nákup Zepter nádobí je investicí na celý život (společnost Zepter International poskytuje na všechny kovové části nádobí doživotní záruku – pozn. red.), řekla jsem si: Já to zkusím. A hned na své první prezentaci jsem si objednala tři hrnce, dvě mísy, struhadlo a příslušenství, co k tomu bylo. No a musím vám říct, že dodnes jsem velmi spokojená.

Jak vzpomínáte na svou úplně první prezentaci nádobí Zepter?

Bylo to takové přátelské posezení a prezentující byli hrozně milí lidé. V podstatě nám prakticky ukazovali, co se dá s nádobím Zepter „vykouzlit“ za kulinářské zázraky, než aby nám cokoli vnucovali. Navíc bylo poznat, že o nádobí a jeho přednostech hodně vědí a umí je i názorně předvést.

Před několika lety jsem se na přání svého tehdejšího přítele zúčastnila také nějakého zájezdu od nejmenované firmy. Jejich prezentace, na které předváděli mimo jiné i nádobí, mě ale hrozně urážela, protože pořád jen pomlouvali svoji konkurenci, než aby sami v praxi předvedli, co jejich nádobí dokáže. Po skončení prezentace jsem příteli řekla: Už mě víckrát na takovéhle věci netahej, protože to já poslouchat nebudu. S prezentací od Zepteru se to vůbec nedá srovnat.

Proč jste si pořídila nádobí Zepter?

Na prezentaci nádobí Zepter jsem pochopila, že se s ním dá skutečně ušetřit. Rozehřátí nádoby, kdy máte plotýnku zapnutou na maximální výkon, trvá totiž jen chvíli (dokud šipka termokontrolu nedosáhne zeleného pole – pozn. red.) a pak už vaříte na jedničku. Tímto způsobem výrazně ušetřím za elektrickou energii.

Jako pracující ženská, která se honí v nemocnici a místo ve čtyři přijde domů v šest, protože jsme se zdrželi na sále, jsem díky nádobí Zepter zjistila, že je možné vařit nejen zdravě a chutně, ale také čistě. Nikdy mi totiž nic nevykypělo ani se nepřipálilo. A i když mě od vaření odvedlo něco jiného a já na brambory a zeleninu úplně zapomněla, tak se mi nerozvařily, protože jsem vařila na jedničku. S nádobím Zepter je vaření pohodové, žádná honička a to se mi na něm líbí.

Mám také ráda pěkné věci a moje hrnce, i když jsou už dvacet let staré, vypadají stále jako nové. Snadno se myjí, jsou čisté, lesklé a estetické. Dobře se v nich vaří a šetří vám peníze. Když chcete připravit opravdu poctivou hovězí polévku, musíte maso na vývar vařit tři hodiny. Kdybych měla smaltované nádobí, musela bych mít plotýnku pořád zapnutou na čtyřku a za elektřinu bych zaplatila majlant. Zatímco s Zepter nádobím vařím na jedničku, objem zůstává pořád stejný a navíc si od plotny můžu odskočit na půl hodiny do obchodu, aniž bych musela mít strach, že se mi voda z vývaru vyvaří.

Nádobí Zepter je vhodným dárkem pro mladé rodiny

Který je váš nejoblíbenější výrobek Zepter?

Ten větší 3litrový hrnec, protože v něm můžu připravit větší porce, když přijde na návštěvu vnučka. A pak pánev, v té dělám hodně věcí. I když mám palačinkovač, tak palačinky raději připravuju v Zepter pánvi. Ráda si pochutnám i na kuřecích řízečcích, které na povrchu z obou stran postříkám trochou oleje, zatímco na dno pánve už žádný nedám. Řízečky jsou pak měkké, chuťově skvělé a zdravé.

Doporučila byste nádobí Zepter i ostatním lidem?

Ano, doporučila. Nádobí je to vynikající. Jsem ráda, že ho mám. Užila jsem si ho a užívám si ho. Vařila jsem v něm pro svou velkou rodinu a spoustu návštěv a jídlo v něm připravené vždy všem chutnalo. Při vaření v něm mám vždy dobrý pocit. Myslím si také, že nádobí Zepter je vhodným dárkem pro mladé rodiny. Je to totiž dar na celý život.

Rozhovor společnosti Zepter International poskytla MUDr. Marta Zounarová

 

Více o nádobí Zepter Masterpiece Cookware »

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

Z-520.jpg

Sada nádobí UNIVERSAL

Exkluzivní souprava nádobí Zepter je vyrobená z oceli AISI 316L (Cr-Ni-Mo). V nádobí Zepter nevaříme jídlo ve vodě, ale v páře, takže si potraviny uchovají vitaminy, minerály a témě...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»