Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Spojení krásy a zdraví je důležité v každém věku

01.09.2015

Paní Michaela po dobu 3 měsíců pravidelně každé ráno užívala potravinový doplněk ASTAX10 od Zepter a zároveň o pleť pečovala Multiregeneračním krémem a Hydratačním krémem na oční partie z řady Swisso Logical. A s jakým výsledkem? "Nikdy bych nevěřila, že by v boji proti stárnutí mohla být nápomocna také nějaká „pilulka“," říká paní Michaela (50 let, nekuřačka).

Získejte i VY mladistvější vzhled s našimi přípravky Zepter

Obr. 1 a 2: před použitím přípravků Zepter

Pleť paní Michaely je citlivá a málo vyživená. Speciální péči potřebuje hlavně celá oblast očního okolí, neboť jsou viditelné otoky a tmavé kruhy. Klientka si zároveň stěžuje na časté chřipky, nachlazení a celkovou únavu.

 

Pro názornou revitalizaci pleti a regeneraci organismu byly použity tyto produkty:

DS-102-E Astax10

Úžasná síla astaxantinu, luteinu a čistého vitaminu E v jedné jediné želatinové kapsli, která se užívá pouze jednou denně. Ochrana, výživa, hydratace a posílení organismu – vše v jednom. Doporučujeme užívat každý den, nebo alespoň jako podpůrnou kůru 2x v roce. 1 balení obsahuje 60 želatinových kapslí. Více »

PNK-4080 Multiregenerační krém

Splňuje svůj slib zaměřený proti stárnutí díky látce Voluforme TM - převratné složce, která obdivuhodným způsobem obnoví kontury vašeho obličeje a vyplní drobné rýhy i vrásky. Vaše pleť získá dokonalou ochranu, ať budete kdekoli. Doporučujeme aplikovat krém zároveň na oblast krku a dekoltu každé ráno a večer. Více »

PNK-4070 Hydratační krém na oční partie

Jeho jedinečný liftingový a rozjasňující účinek zajišťuje okamžitou hydrataci a zároveň působí proti vzniku známek stárnutí na buněčné úrovni. Doporučujeme aplikovat krém na celou oblast oka každé ráno a večer. Více »

 

Krása vychází také zevnitř…

Obr. 3: po 2 měsících používání přípravků Zepter
Na tomto obrázku je vidět, že pokožka paní Michaely je posílena, pleť sjednocena a vyživena. Zmenšeny jsou otoky a kruhy kolem celého očního okolí. Celkově se zlepšila imunita a únava ustoupila.

 

Výsledky

Obr. 4: po 3 měsících používání přípravků Zepter
Pokud se člověk cítí dobře a nabere novou životní energii, vždy se výsledek celkově odrazí i na vzhledu pleti.

 

Paní Michaely jsme se ještě zeptali na několik otázek:

Co vás během této 3měsíční kúry nejvíce překvapilo?

Nejvíce mne překvapil Astax10, protože jsem nikdy nic neužívala tzv. "jen tak" Smile Opravdu jsem se již po měsíci začala cítit lépe. Zjistila jsem, že nepotřebuji pít tolik kávy denně a hlavně ráno vstávám opravdu odpočatá. Druhé překvapení bylo, že jsem po celou dobu 3 měsíců neměla žádnou rýmu nebo kašel. Dříve stačilo, aby na mě v tramvaji někdo "prsknul" a já byla hned nemocná. Astaxu10 se již nevzdám, protože mi opravdu posiluje obranyschopnost a zvyšuje imunitu!
Ještě jedno zjištění a moje doporučení je, že není dobré brát kapsli před spaním, protože člověk má pak mnoho energie a nemůže usnout.

Doporučila byste tyto přípravky své kamarádce?

Určitě ANO! Samozřejmě bych doporučila ASTAX10 a zároveň oba výrobky z péče o pleť Swisso Logical. Moje kamarádka má velmi podobnou pleť jako já a únavou trpí také (myslím, že dnes únavou a vyčerpaností trpí každý druhý člověk), proto bych ho určitě doporučila všem. Zároveň je velmi pozitivní, že Astax10 neobsahuje žádné alergeny ani žádné chemické konzervanty, a to je pro mne velice důležitá věc.

Co se týče kosmetických produktů, tak si vždy snažím vybírat produkty, které také neobsahují konzervanty a řada Swisso Logical do této skupiny bez obsahu parabenů patří.

Budete tedy našim výrobkům nadále věrná, nebo zamíříte k nějaké konkurenci?

Určitě budu věrná další roky. Smile Pokud mi výrobky dělají dobře a vidím sama pozitivní výsledky, tak nemám potřebu měnit značku a raději si připlatím za kvalitu, která je u švýcarských produktů zaručena na 100 %. Multiregenerační krém je mi obzvláště sympatický, protože se postará o ranní a zároveň noční péči v jednom, nemusím mít jeden přípravek na ráno a druhý na večerní péči… Člověk vlastně ušetří.
Již dnes se těším až vyzkouším další přípravky z této řady Smile

Získejte mladistvější vzhled s Astax10 a řadou Swisso Logical ještě dnes!

Nakupujte on-line ZDE »

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

ASTAX10_2.jpg

Astax10

Bojujte proti stárnutí a dodejte své pokožce mladistvější vzhled! Zepter vám přináší úžasnou sílu astaxantinu, luteinu a vitaminu E v jedné jediné želatinové kapsli, která se už...
PNK-4070_hydro_cellular_eye_cream.jpg

Hydratační krém na oční partie

Hydratační krém na oční partie je přípravek zamezující stárnutí choulostivé pokožky okolo očí. Jeho jedinečný liftingový a rozjasňující účinek zajišťuje okamžitou hydrataci a zárove...
PNK-4080_multi-regenerating_cream.jpg

Multiregenerační krém

Tento krém s bohatou texturou je založen na nepřekonatelné receptuře Swisso Logical proti namáhání pokožky a extrémním povětrnostním vlivům, které způsobují její předčasné stárnutí....

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»