Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Pro boj s celulitidou není pozdě ani ve středním věku. Řekněte i Vy „NE" celulitidě a přivítejte své nové tělo.

20.05.2016

Paní Zuzka, 47 let.

"V mládí jsem měla vždy pevné a pružné tělo bez celulitidy. Aktivně jsem cvičila a pravidelně se stravovala. Po dětech se samozřejmě stav zhoršil a ukázala se „TA“ nepříjemná celulitida, která mě trápí dodnes.

 

Přišla doba, kdy jsou děti velké a mým přáním je vrátit se alespoň pocitově zpět ke svému tělu. Zároveň chci být stále přitažlivá pro svého muže i okolí.

Prvním velkým krokem pro změnu, byl nápad, že začnu běhat. Výsledky byly vidět, ale pomerančová kůže na stehnech byla stále beze změny.

Proto jsem se rozhodla, že po každém běhání ošetřím a podpořím pokožku ještě nějakým kosmetickým výrobkem. Vybrala jsem si INTENZIVNÍ PŘÍPRAVEK PROTI CELULITIDĚ od SWISSO LOGICAL".


Po dobu 3 měsíců paní Zuzka pravidelně používala krém proti celulitidě a výsledek se opravdu dostavil!

Proč je tento krém tak účinný oproti konkurenčním přípravkům?

Krém je výsledkem mnohaletého výzkumu ve Švýcarsku. Je založen na exkluzivním složení, které účinně i viditelně napomáhá v boji s celulitidou.

Nejdůležitější aktivní složkou je Pepha-Tight, ta má okamžitý a dlouhodobý zpevňující účinek na spodní vrstvu kůže. Kofein a L-karnitin urychlují odbourávání tuků, Synefrin stimuluje a posiluje metabolismus. Sójové izoflavony zabraňují tvorbě nových adipocytů.

Paní Zuzky jsme se zeptali na několik otázek:

Co Vás nejvíce na krému překvapuje?

Velice mě překvapila příjemná konzistence, krém se okamžitě vstřebává. Nemám pocit mastnoty ani lepivosti na pokožce a mohu se hned obléci (nemám ráda, když musím dlouho čekat).

Stačí nanést opravdu malé množství,  krém totiž dlouho vydrží a není potřeba žádná speciální masáž.

 Doporučila byste přípravek své kamarádce?

Určitě „ANO“, protože výsledek je opravdu obdivuhodný. Nejen, že se celulitida za 3 měsíce zlepšila o 50 %, ale zároveň se mi zmenšil obvod stehen o 2 cm. To je pro mě další velké plus, protože jsem měla obavu,  že běháním stehna spíše zesílí.

 Budete nadále krém proti celulitidě používat?

Výsledkem jsem mile překvapena a celé léto budu  krém používat. „Proč přestávat, když něco funguje". V zimní období si dám přestávku a příští rok v březnu opět začnu s kůrou, ale běhat nepřestávám.

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»