Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

28.11.2016

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následovalo 1 300 setkání koordinovaných pracovišti italského Ministerstva zahraničí a během celého týdne od 21. 11 do  27. 11. 2016 se zapojilo 295 diplomatických úřadů a italských kulturních institutů ve 105 zemích světa.

Týden italské kuchyně byl zahájen v pondělí 21. 11. 2016 v italském Kulturním institutu v Praze.  Při zahájení akce byli přítomni významní hosté, mezi jinými i předseda Poslanecké sněmovny pan Hamáček  Tři světoznámí italští kuchaři – Enrico Derflingher, Ciro D’Amico a Gianni Tarabini – připravili pro všechny hosty své vynikající kulinární kreace. Tito oceňovaní mistři jsou členy mezinárodního sdružení Euro-Toques, jehož cílem je podpora kvality potravin a zdůrazňování významu kvality a správné výživy.

Stejné hodnoty jsou základem poslání společnosti Zepter International v oblasti zdraví. Také proto byla tato společnost přizvána jako hlavní sponzor, aby vybavila slavné kuchaře při tvorbě jejich kreací prvky ze své řady výrobků Masterpiece CookART.

Na průběhu této prestižní události spolupracoval Prezident asociace Enrico Derflingher (Best Chef in the World), člen představenstva a výkonný šéfkuchař resortu Borgobrufa Ciro D’Amico a Gianni Tarabini a zároveň výkonný šéfkuchař michelinskou hvězdičkou ověnčené restaurace La Preséf v Mantellu. Protagonisty večeře byli i tři italští šéfkuchaři působící v Praze: Emanuele Ridi, Matteo De Carli a Riccardo Lucque.

Zepter mění vaření v umění a potěšení!

Společnost Zepter International se od svého založení v roce 1986 vždy snažila zlepšovat kvalitu života a zdraví lidí, a to především podporou správné přípravy jídla pro zdravou výživu pomocí prvků z řady Masterpiece CookART.

Nejlepší materiál, moderní technologie a překrásný vzhled zajišťují výrobkům z řady Masterpiece CookART postavení nepřekonatelných pomocníků pro přípravu jídla, umožňujících vařit bez přídavku vody nebo tuků, vždy při nízké teplotě tak, aby se uchovaly všechny nezbytné výživové hodnoty a vlastnosti potravin. Jídlo připravené pomocí systému Zepter je zdravější, výživnější a chutnější než kdy dříve!

Vynikající kov 316L, který je o 50 % dražší než nerezová ocel 18/10, je nezničitelný, lépe odolný vůči fyzickým a chemickým vlivům, plně odolný vůči korozi a šetrný k životnímu prostředí. Navíc zajišťuje při vaření s ním nejvyšší výkon! Není porézní a nepřijímá aroma z potravin; vede teplo rychle a rovnoměrně a potraviny se na něm nepřipalují; je neutrální v nejvyšší možné míře a nezpůsobuje alergie. Nejmodernější technologie prvků vynikajících kuchyňských systémů Zepter umožňuje nejlepší výkony v oblasti vaření: od technologie URA, vytvářející na nádobí účinný a bezpečný nepřilnavý povrch, po systém Radio Digital Thermocontrol, který společně s technologiemi Radio Induction Cooker a Buzzer tvoří systém Zepter Smart System umožňující zcela automatizované vaření. Radio Digital Thermocontrol umožňuje plné ovládání teploty a doby vaření; interaktivní komunikací s indukční deskou Radio Induction Plate udržuje předem nastavenou teplotu vaření a po uplynutí nastavené doby automaticky vypíná indukční desku. „Buzzer” pracuje jako Váš osobní nositel zpráv a upozorní Vás, kdykoli vaření vyžaduje Vaši pozornost. Překrásný design jednotlivých prvků systému Zepter Masterpiece CookART potěší oko elegancí a všechny prvky uspokojí i nejnáročnější potřeby z hlediska funkcí.

Vše pod kontrolou, plně automaticky, s radostí: Zepter mění vaření v umění a potěšení!


Vysoká jakost prvků systému Zepter Masterpiece CookART si již dříve získala přízeň Enrica Derflinghera, předsedy sdružení Euro-Toques. V rámci své pozoruhodné kariéry působil Enrico jako osobní kuchař britské královské rodiny, prezidenta USA George Bushe staršího, čtyřikrát byl uveden mezi nejlepšími 10 kuchaři světa a v roce 2008 byl vyhlášen nejlepším kuchařem na světě.

Enrico Derflingher, nejlepší z nejlepších kuchařů, a Zepter Masterpiece CookART, nejlepší nádobí všech dob! 

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»