Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Philip Zepter představil luxusní jachtu s názvem ´joyMe

07.10.2011

Padesátimetrová soukromá jachta ´joyMe prezidenta a zakladatele společnosti Zepter International Philipa Zeptera posouvá hranice konvenčního designu jachet. Představuje splnění snu, filozofii obsaženou v životě společnosti Zepter International a více než 80 milionů spokojených uživatelů výrobků Zepter na celém světě. Ve dnech 21.–24. září 2011 se jachta pana Philipa Zeptera ´joyMe zúčastnila v Monaku přehlídky Monaco Yacht Show.

Vítejte ve světě luxusu

Jachta ´joy Me má originální design a disponuje nejvyspělejší technologií. Od jiných jachet se liší ve všech ohledech. Její linie zdůrazňují spíše délku než výšku, a tak se zdá, že je vždy připravena k vyplutí. Vyzařuje z ní energie, i když odpočívá v doku. Veselé barvy spolu s elegantními křivkami nijak neodrazují od oslavy mládí a pozitivního myšlení, které měla podle záměru vyjadřovat.

Když vstoupíte na palubu, ocitnete se ve výjimečném světě luxusu. Interiér byl speciálně navržen tak, aby nabízel cestujícím celou škálu různých zážitků podle jejich rozpoložení. Každá místnost na lodi je originálem, zároveň však uchovává celkovou provázanost a soulad s účelností této jachty. Kajuty jsou vybaveny tím nejlepším, co je k dispozici, a pobyt na palubě navozuje pocit naprostého klidu a luxusu.

Začátek nové éry

Vytvoření tohoto mistrovského díla v oboru stavby lodí probudilo vášeň Philipa Zeptera pro moře a dokonale zapadlo do jeho životního stylu, ve kterém se snaží dosáhnout rovnováhy mezi odpočinkem, radostí a úspěchem v podnikání. Právě tato filozofie přinesla Philipu Zepterovi a jeho společnosti Zepter International, která působí ve více než 40 zemích na 5 kontinentech, celosvětový úspěch. Společnost Zepter International neustále posouvá hranice tvorbou nových řešení, aby nabídla zdravější a spokojenější život všem svým zákazníkům.

Jachta ´joyMe je příkladem skvělé práce společnosti Zepter International v různých oborech, od luxusního spotřebního zboží přes finanční služby až po navrhování jachet. Její účast na přehlídce Monaco Yacht Show byla vhodnou příležitostí, při níž si ji mohli prohlédnout nejenom milovníci jachet, ale také široká veřejnost.

´joyMe je více než jachta, je to oslava snu, snu, který již ovlivnil životy milionů lidí na celém světě, a potvrzením toho, že nic není nemožné. Jedná se o první dokončený projekt společnosti Philip Zepter Yachts a o začátek nové éry, protože ve vývoji je již několik dalších plavidel. Společnost Zepter International pokračuje ve své expanzi do oblasti služeb zahájené luxusní leteckou společností ZeptAir a nyní také společností Philip Zepter Yachts, která šíří filozofii značky Zepter na vodách moří a oceánů.

Monaco Yacht Show 2011

  • termín konání 21.–24. září 2011
  • celosvětově největší a nejvýznamnější přehlídka námořních jacht
  • výstavní plocha 20 000 m2
  • 100 typů námořních jacht o délce 25 až 86 metrů (průměrná délka 44 m)
  • 56 % vystavovaných jacht mělo délku přes 40 metrů
  • více než 500 vystavovatelů z 36 zemí světa
  • 28 200 návštěvníků

Více informací na www.philipzepteryachts.com.

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»