S vacSy jsme snížili náklady na jídlo o polovinu
Koupě systému vacSy k vakuovému uchovávání potravin se podle Marka Šmídovce rozhodně vyplatí. „Díky vacSy jsme snížili náklady na jídlo téměř o 50 %. Dříve jsme týdně utráceli za větší nákup kolem 1600 Kč a teď, když potraviny a hotové jídlo vakuujeme, to je kolem 800 Kč,“ vypočítává úspory v rodinném rozpočtu Marek Šmídovec.
Žádná vacSy dóza u nás nezůstane prázdná a nevyužitá
Který je váš nejoblíbenější Zepter výrobek?
Nejvíc jsem si oblíbil vacSy, protože když si to člověk spočítá, tak se koupě tohoto přístroje opravdu vyplatí. Když jsem kdysi výši úspor počítal, tak mě samotného hodně překvapila. Díky vacSy jsme snížili náklady na jídlo téměř o 50 %. Dříve jsme týdně utráceli za větší nákup kolem 1600 Kč a teď, když potraviny a hotové jídlo vakuujeme, to je kolem 800 Kč.
K čemu vacSy používáte nejčastěji?
S vacSy vakuujeme více méně všechno, co se dá: zeleninu, sýry, mléčné výrobky, maso, uzeniny. Máme zátky, takže i pití. Tímto způsobem uchováváme samozřejmě i uvařené jídlo, kterého tak můžeme připravit víc, třeba i na několik dní dopředu. Žádná vacSy dóza u nás nezůstane prázdná a nevyužitá. Jednoduše řečeno, kolik máme dóz, tolik jídla zavakuujeme. VacSy používám i k nakládání masa ke grilování, které nasolím, přidám tatarku a dám ho do vacSy nádoby, kde ho 5–10krát zavaksuju. Takto připravené maso má po ugrilování úžasnou chuť.
Rozhovor společnosti Zepter International poskytl Marek Šmídovec, spokojený zákazník
Nejsou žádné komentáře