Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

SmartLine: nová generace nádobí Zepter

05.11.2013

Lze vařit zdravě, rychle, levně, chytře – tedy tak aniž byste museli stát u plotny a hlídat, jestli se jídlo vaří tak, jak má – a ještě k tomu ušetřit čas i peníze? Pokud je vaše odpověď záporná nebo pochybujete o tom, že je možné splnit všechny tyto požadavky, rádi bychom Vám představili koncept zdravého vaření Zepter Smart Line, který toto vše dokáže. Ústředním prvkem celého konceptu je nová řada nádobí Masterpiece Cookware, kterou pak doplňují a její vlastnosti povyšují na zcela novou úroveň vaření 21. století nový digitální termokontrol, dálkové signalizační zařízení Zepter asistent a nový indukční vařič.

Zepter přináší revoluci do vaší kuchyně!

Podívejte se, jak ovládat nový digitální termokontrol, a jak vzájemně spolupracuje Zepter asistent, rádiový indukční vařič a digitální termokontrol »

Zepter International je jedinou společností na světě, která vyrábí a prodává nádobí vyrobené z austenitické oceli AISI 316L. Zepter ocel 316L ve spojení s patentovaným akutermickým kompaktním dnem, speciálně konstruovanými stěnami nádoby a poklicí vytváří dokonalý celek pro zdravé vaření umožňující vařit buď zcela bez nutnosti přidání tuku a vody, nebo jen s minimálním množstvím. Díky vaření v uzavřeném cyklu zůstanou veškeré živiny a tekutiny uvnitř nádoby, a potraviny se tak vaří ve své vlastní šťávě.

Žádný jiný výrobce nenabízí nádobí z takto kvalitního materiálu. Na trhu se můžeme setkat jen s „běžnou“ chrom-niklovou ocelí 18/10, která v mnoha ohledech nedosahuje kvalit Zepter oceli 316L. Vlastnosti tohoto výjimečného materiálu jsou pak ještě pro potřeby společnosti Zepter dále zlepšeny použitím technologie URA (Ultimate Resistant Application), díky které je povrch pánví dvakrát tvrdší, a tím je zvýšena jeho odolnost proti poškrábání.

Na všechny výrobky z tohoto materiálu poskytuje společnost Zepter International doživotní záruku!

Nový design, ještě lepší vlastnosti!

Bezpečné úchyty - vyberte si ze 6 úžasných barev!

  • Patentované bezpečné úchyty jsou navrženy tak, aby se nikdy nepřehřívaly. Díky inovativnímu řešení, které umožňuje průchod proudu vzduchu mezi vrstvami rukojeti, poskytují úplnou tepelnou izolaci.
  • Jejich ergonomický a stylový design umožňuje pevný úchop a snadnou manipulaci.
  • Slouží i k bezpečnému odložení poklice.
  • Snadno se čistí a jsou vhodné také pro použití v troubě, takže je při pečení už nemusíte z nádoby sundávat.
  • Jsou dodávány v 6 různých barevných provedeních, které byly vytvořeny aplikací specifické nátěrové metody (nanášení odpařením z pevné fáze PVD – physical vapor deposition). Jedná se o unikátní nátěrovou metodu, která je nejen šetrná k životnímu prostředí, ale také poskytuje vysokou tepelnou odolnost, odolnost proti nárazům a poškrábání a vyznačuje se dlouhou životností.

Barevná provedení: gun metal (šedá) - steel (ocelová) - anthracite (antracitová) - tin gold (světle zlatá) - real gold (zlatá) - bronze (bronzová)

Poznejte s novým termokontrolem nový rozměr vaření, vaření 21. století

Zepter termokontrol je nové, revoluční a technologicky vyspělé zařízení, které kontroluje celý proces tepelné přípravy jídla a oznamuje dosažení nastavené teploty a doby přípravy. Pomocí rádiového signálu komunikuje s ostatními digitálními systémy Zepter, a tak umožňuje plně automatizovaný, plynulý proces přípravy od samého začátku až dokonce, aniž je nutná vaše přítomnost.

  • zcela interaktivní ovládání
  • plně digitální uživatelské rozhraní
  • plně kontroluje celý proces přípravy jídla
  • umožňuje nastavení požadované teploty a doby přípravy
  • volíte mezi režimem přípravy bez přidání vody (Dry) nebo s přidáním vody (Moist)
  • možnost současného použití (spárování) s rádiovým indukčním vařičem Zepter a s dálkovým signalizačním zařízením Zepter asistent

Zepter asistent - dálkové signalizační zařízení

  • Zepter asistent vás po spojení (spárování) s digitální rádiovou tepelnou kontrolou Zepter termokontrol informuje o stavu teploty a době přípravy.
  • Proto už při vaření nemusíte vedle nádobí Zepter Masterpiece stát.
  • Bude-li vaše přítomnost nezbytná, Zepter asistent vás okamžitě informuje. A vy si mezitím užívejte svůj volný čas!

Rádiový indukční vařič Zepter - vaření nebylo nikdy jednodušší!

  • Když je rádiový indukční vařič Zepter spárován s novým termokontrolem, může zcela sám upravovat intenzitu ohřevu, což zaručuje plně automatizovaný a plynulý proces přípravy jídla od začátku až do konce.
  • Pouhým stisknutím tlačítka nastaví a udržuje teplotu vaření, a to okamžitě a s velkou přesností.
  • Zcela nezávisle, sám od sebe ukončí proces vaření, vypne se, a jídlo si tak udrží své přirozené a zdravé vlastnosti.

Prvotřídní ocel Zepter 316L (Cr-Ni-Mo)

  • Tento výjimečný kov je šetrný k životnímu prostředí, odolnější vůči mechanickému a chemickému poškození a zcela odolný proti korozi.
  • Je neporézní, a tudíž se jídlo nepřipaluje, nezachycuje v sobě pachy potravin, nemění barvu, je neutrální, nezpůsobuje žádné alergie, snadno se používá, čistí a udržuje.
  • Složení 18 % Cr, 12 % Ni a 3 % Mo.

Akutermické kompaktní dno (ZAK)

  • Patentované trojvrstvé Zepter akutermické kompaktní dno (ZAK) je vyrobeno z lehkého kovu uspořádaného ve 3 vrstvách – indukční a akumulační/kondukční.
  • Je to samotné srdce metody Zepter pro správnou přípravu zdravého jídla.
  • Akutermické dno rychle akumuluje teplo a přenáší ho do potravin, které se tak vaří při nízkých teplotách.
  • Tento způsob přípravy přináší až 70% úsporu energie.
  • Dno je vhodné pro všechny zdroje tepla, včetně indukčního ohřevu.

Poklice vyšší, vypouklejší a s "vlnami"

  • Speciálně navržená poklice dokonale přiléhá k okraji nádoby, takže ta je hermeticky uzavřena vodní zátkou (je vytvořena mezi okrajem nádoby a poklicí).
  • Všechny živiny zůstávají uvnitř nádoby, jídlo se vaří va vlastní šťávě v tzv. uzavřeném cyklu.
  • Pro nový moderní design poklic a nádob je charakteristický konvexní tvar se stylizovanými „vlnami“.
  • Střed poklice je vyšší a vypouklejší, díky čemuž došlo k celkovému zvětšení objemu nádoby.
  • Nový tvar poklice umožňuje rovnoměrnější kondenzaci páry, což umožňuje uvnitř nádoby Zepter uvařit jídlo naprosto stejnoměrně.

Tělo nádoby

  • Tělo Zepter nádoby je vždy je chladnější než dno, což umožňuje kondenzaci páry a výživných látek, které jsou v ní obsaženy, a vytvoření uzavřeného cyklu.
  • Nový tvar těla dovoluje pohodlně stohovat nádoby stejného průměru, aniž by se zasekávaly jedna v druhé.

OBJEDNEJTE SE JEŠTĚ DNES!

Vyplňte kontaktní formulář níže a nejpozději do 2. pracovního dne Vás bude kontaktovat reprezentant společnosti Zepter Home Art s možnými termíny prezentace nového nádobí Zepter! Podle vyplněného PSČ vybereme prezentaci spojenou s ukázkou vaření v nádobí Zepter ve Vašem nejbližším městě.
*
*
*
*
*
* povinné položky
Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

SmartLine_nadoba.jpg

Nádoby na vaření SmartLine

SmartLine: nová generace nádobí Zepter! Akutermické dno nádob rychle akumuluje teplo a přenáší ho do potravin, které se tak vaří při nízkých teplotách. Tělo Zepter nádoby je vždy je...
Z-510.jpg

Sada nádobí STANDARD

Exkluzivní souprava nádobí Zepter je vyrobená z oceli AISI 316L (Cr-Ni-Mo). V nádobí Zepter nevaříme jídlo ve vodě, ale v páře, takže si potraviny uchovají vitaminy, minerály a témě...
quadra.jpg

Nádoby na vaření QUADRA SmartLine

QUADRA jsou elegantní čtvercové nádoby s pyramidovým dnem, ideální pro vaření bez vody a tuku nebo pro grilování. Kolekce QUADRA se skládá z bohaté řady jednotlivých dílů, které lze...
Z-520.jpg

Sada nádobí UNIVERSAL

Exkluzivní souprava nádobí Zepter je vyrobená z oceli AISI 316L (Cr-Ni-Mo). V nádobí Zepter nevaříme jídlo ve vodě, ale v páře, takže si potraviny uchovají vitaminy, minerály a témě...
Z-530.jpg

Sada nádobí GRANDE

Rodinná sada nádobí Zepter je vyrobená z oceli AISI 316L (Cr-Ni-Mo). V nádobí Zepter nevaříme jídlo ve vodě, ale v páře, takže si potraviny uchovají vitaminy, minerály a téměř všech...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»