Jak správně vařit?
Tipy na zdravé letní grilování
Také máte rádi letní grilování? Posezení venku s rodinou nebo přáteli u dobrého jídla je velice příjemné, a je proto namístě taková setkání podporovat. Na druhou stranu je známé, že grilování patří mezi nejméně vhodné způsoby tepelné úpravy. Přinášíme vám zde proto několik tipů – čeho se při grilování vyvarovat a co třeba naopak dělat. Protože ne každý má venkovní gril, jako alternativu doporučujeme kvalitní grilovací pánve nebo multifunkční nádobu od Zepter.
více»16.05.2012
Zdravé a rychlé vaření s tlakovou poklicí Syncro-Clik®
Tlakové vaření s poklicí Syncro-Clik® od společnosti Zepter International představuje ideální způsob přípravy jak klasické české kuchyně, tak zdravých a vegetariánských jídel. Jejím používáním může být doba vaření zkrácena až o 80 %, a proto lze dosáhnout na energii téměř 60% úspory. Poznejte výhody vaření v páře, bez nutnosti přidání vody, oleje nebo tuků.
více»14.07.2011
Jak indukční vaření funguje?
Indukční ohřev je technologie, při které indukční cívka umístěná přímo pod povrchem z keramického skla vytváří magnetické pole. Když na plotýnku umístíme nádobí z magnetického materiálu, molekuly v nádobě se začnou pohybovat tak rychle, že se nádobí okamžitě ohřeje.
více»07.04.2011
Připravte skvělou čínu v pánvi WOK
PÁNEV WOK: kuchyňský pomocník, který se může chlubit tisíciletou historií! Zatímco my jsme pyšní na to, že máme k dispozici velké množství nádob, čínské kulinářské umění se spokojí pouze s jednou - s pánví WOK.
více»26.03.2011
Nový vylepšený povrch pánví Zepter!
NOVÁ ÉRA NÁDOBÍ ZEPTER: více zdraví a méně tuku s novým vylepšeným povrchem! Společnost Zepter International je opět o krok před konkurencí. Vyvinula totiž technologicky vyspělé řešení, které vám přináší zcela bezpečný nepřilnavý povrch zaručující skvělé výsledky v tepelné přípravě jídla. Doživotní záruka na kovové části je pro Zepter samozřejmostí. S touto unikátní technologií dosáhnete těch nejlepších výsledků, které lze při tepelné přípravě jídla získat.
více»26.03.2011
Jaké jsou rozdíly mezi klasickým a Zepter vařením?
V nádobí Zepter nevaříme jídlo ve vodě, ale v páře, takže si potraviny uchovají vitaminy, minerály a téměř všechny výživné látky. Strava neztrácí svou barvu ani složení a zůstanou v ní uchovány všechny biologické hodnoty.
více»06.02.2011