Filet z kanice v bylinkové strouhance
Ingredience (4 porce)
Filety z kanice | 8 ks |
|
Vejce | 1 ks |
|
Strouhanka |
150 g | |
Nasekané bylinky | 15 g | |
Olivový olej | 50 ml | |
Česnek | 1 stroužek | |
Sůl a pepř |
POSTUP PŘÍPRAVY
Bylinky nasekáme spolu s česnekem. V misce (Z-CB20) smícháme strouhanku s olivovým olejem, vejcem a bylinkami.
Podle chuti osolíme a opepříme. Ve strouhankové směsi obalíme kanice.
Zapneme zdroj ohřevu na střední stupeň a rozhřejeme pánev na smažení, přiklopenou poklicí.
Když se šipka indikátoru tepelné regulace posune do zeleného pole, přidáme trochu olivového oleje a filety osmažíme z obou stran dozlatova (přibližně 5 minut). Listy hlávkového salátu a filety vložíme do servírovací misky (Z-SB24S).
Podáváme teplé.
Nutriční hodnota na jednu porci:
Kcal | 445 |
Bílkoviny | 50 |
Tuk | 16 |
Uhlohydráty | 27 |